Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Που το πάει;


Εκεί που θα πίστευε κανείς ότι η ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ θα είχε να ασχοληθεί με τα κομματικά ζητήματα του επικείμενου συνεδρίου του κόμματος, ανέκυψε θέμα την περασμένη εβδομάδα, με την διαγραφή του μέλους της, δικηγόρου Αχιλλέα Μέγα!!! Η διαγραφή αυτή, ήταν μια καλή
αφορμή για να θυμηθούμε ότι ο κ. Μέγας ήταν μέλος της ΝΟΔΕ! Ωστόσο το εντυπωσιακό δεν ήταν η διαγραφή του κ. Μέγα από τη ΝΟΔΕ, «σιγά τα ωά» που είπε και ο χρόνια άνεργος γείτονάς μας που ξεροσταλιάζει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας για ένα πακέτο μακαρόνια, αλλά η διάσταση που πήρε το θέμα από – μερίδα, είναι η αλήθεια – του τοπικού Τύπου. Ολοσέλιδα αφιερώματα, μερικοί τόλμησαν και δισέλιδα, με δηλώσεις και θέσεις για την τετελεσμένη διαγραφή. Δημοσιογραφική πενία ή απουσία ενδιαφέροντος για άλλα θέματα; Είναι ένα ζητούμενο. Περαστικός, εκείνες τις ημέρες από την Καβάλα, που είδε τα δημοσιεύματα αναρωτιόταν, ποιος ήταν αυτός ο βουλευτής που τον διέγραψε η ΝΟΔΕ!!!

Δυστυχώς δεν βρέθηκε ένας να του πει ότι ο κ. Μέγας, δεν είναι (ακόμη) ούτε καν υποψήφιος βουλευτής, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει, καθώς το κόμμα του Πάνου Καμμένου καιροφυλαχτεί να βρει κανέναν πικραμένο από την ΝΔ για να το χρίζει υποψήφιο βουλευτή, στις προσεχείς εκλογές, όποτε και αν γίνουν.