Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εκδήλωση με ειδήσεις

Τη συνταγή για μέντορες διαιτησίας θα ακολουθήσει η ΕΠΣ Καβάλας – Σύσταση και επιτροπής αξιολόγησης



Τον ετήσιο (καθιερωμένο) αγιασμό τους πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας οι διαιτητές που ανήκουν στην Ένωση.
Παρόντες, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣΚ, Γιώργος Σουφλέρης, τα μέλη του δ.σ., Μανώλης Πατέρας και Αντώνης Αντωνίου, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, Γιάννης Βαμβακάς, ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης και τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας Δημήτρης Στασινός, Νεκτάριος Τζήκος και Παναγιώτης Πρεμέτης.

Ο Γ. Σουφλέρης ευχήθηκε για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, εποικοδομητική, με όσο το δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα περιστατικά στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ εξέφρασε την υποστήριξή του στους διαιτητές και ζήτησε να δίνουν κάθε εβδομάδα τον καλύτερό εαυτό τους, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο αρχιδιαιτητής, Β. Κυριακούδης, εκτός από ευχές, μίλησε για θέματα διαιτησίας, ενώ την είδηση κρατούσε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, Γ. Βαμβακάς, αναφέροντας τα εξής: «Πέρυσι, δεν βγάλαμε καινούργιους διαιτητές και αυτό μας προβλημάτισε. Καταλήξαμε σε μια συνταγή που φέτος ξεκίνησε και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, τη χρήση των μεντόρων. Οι Β. Κυριακούδης και Ηλ. Τελίδης είναι μέντορες της ΚΕΔ κι έτσι αποφασίσαμε η Ένωση να έχει δικούς τους μέντορες, τους Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη, Ηλία Τελίδη, Δημήτρη Κωνσταντάρα και Νεκτάριο Τζήκο, οι οποίοι θα προτείνουν διαιτητές-ταλέντα, με τους οποίους θα δουλέψουν, ώστε να είναι έτοιμοι για τις εξετάσεις της ΚΕΔ. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί επιτροπή αξιολόγησης διαιτητών, αποτελούμενη από εμένα ως πρόεδρο και τον Ναθαναήλ Χαραλαμπίδη. Θα κάνουμε 3-4 φορές τεστ, γραπτά και αγωνιστικά, στη διάρκεια της χρονιάς και η λίστα θα είναι ανοικτή. Όσοι είναι στη λίστα μπορεί να βγουν, εφόσον δε βγάλουν τα τεστ και φυσικά μπορεί να προταθούν και νέοι στη διάρκεια της χρονιάς. Χρειάζεται όρεξη και διάθεση απ’ όλους».